kamion baleset

Vélhetően defektet kapott, nekicsapódott a belső korlátnak, majd az oldalára borult egy Taszár felől érkező román kamion a Kaposvárt elkerülő 61-es út egyetemi lehajtójánál. A jármú lapra szerelt bútorokat szállított.

A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők szállították kórházba. A rendőrség a forgalmat a taszári körforgalomnál elterelte. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útlezárást vezettek be.

 

A kaposvári tűzoltók egy műszaki mentővel és egy gépjármű fecskendővel, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat pedig egy gépjárművel vonult a helyszínre – tudtuk meg a Somogy Megyei Katasztrófavédelem szóvivőjétől, Török Sándortól.

Időközben stábunk is megérkezett a balesethez. Kollégánk óriási dugóról és hatalmas kamionsorról számolt be. A helyszínelés és a műszaki mentés idején 12 óra 35 perctől 15 óra 30 percig félpályás útlezárás volt érvényben. A forgalom most már zavartalanul halad tovább.

 

 


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: elkerülő, torlódás, kamion, baleset, kék hírek