A Kaposvári Törvényszék honlapján megjelent a tárgyalási jegyzék, amelyből kiderül: a férfinak erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kell felelnie. Ny. Zoltán jövő héten áll bíróság elé.

Mint arról korábban már írtunk, áldozata jogi képviselője zárt tárgyalást kért, hogy minél kevesebb részlet kerüljön nyilvánosságra.

A három csapás törvény értelmében a támadó Ny.Zoltán életfogytiglani büntetést kaphat, már amennyiben jogerősen is elítélik Páva Zsolt lányának brutális megtámadásáért. A törvény kimondja: "az erőszakos bűnelkövetőt harmadik bűncselekménye után köteles a bíróság életfogytiglanra ítélni."

Ny. Zoltán pedig - úgy tűnik - pont ugyan azt követte el, mint korábban két alkalommal is. Ugyan eddig csak arról beszéltek, hogy a húszéves lányt súlyosan bántalmazta és kirabolta Ny. Zoltán, ráadásul a pécsi pilgármester kategorikusan tagadta az erőszakot támadás utáni közleményében.



A tárgyalási jegyzék szerint már tisztább képet kapunk a támadás részleteiről. A fiatal lány egy egyetemi rendezvényen szórakozott a barátaival. Gyalog indult haza, ami, mint kiderült rossz választás volt. Ny.Zoltán hajnalban a nyílt utcán támadta meg a lányt. A tárgyalási jegyzéket idézve: "A 23 éves vádlott 2013. április 5-ére virradó éjszaka Pécsen megtámadta sértettet, őt durván bántalmazta annak érdekében, hogy közösüljön vele közben a sértettől pénzt is vett el."

Hogy a nemi erőszak végül befejeződött-e, arról a bíróság fog dönteni a szerdai tárgyaláson.

Az kép illusztráció!

Címkék: nemi erőszak, erőszak, tárgyalás, pécs, rablás, kék hírek