FRISSÍTVE!
Legújabb információink szerint a gépkocsi a síneken fulladt le. Hárman tartózkodtak az autóban, két nő és egy férfi. A férfinek még időben sikerült kiugrania, a két nő azonban a gépjárműben maradt. Két súlyos sérültet szállítottak a kaposvári kórházba, egyiküknek agyrázkódása volt hasi sérüléssel, míg a másik sérült mellkasi sérüléseket szenvedett.
FRISSÍTVE!


Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!Kattintson a galériánkért!
Kattintson a galériánkért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személygépkocsi és egy Nagykanizsa és Dombóvár útvonalon közlekedő vonat.



A balesetre egy földút kereszteződésnél került sor az Ötvöskónyi és Beleg közötti szakaszon. A baleset során ketten sérültek, a helyszínelés és a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van.

Címkék: mentés, vasút, vonat, rendőrség, baleset, kék hírek