kurvák

Erotikus szolgáltatásokat ígérő internetes hirdetések alapján hajtottak végre augusztusban ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Dél-Alföldön, az eljárások végén egymillió forintot meghaladó mulasztási bírság kiszabása várható - közölte a hatóság vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint az ellenőrzések egy részében telefonon egyeztetett időpontokban és helyszíneken jelentek meg a járőrök, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínálók körében végeztek ellenőrzéseket. Ezekben az esetekben a pénzügyőrök nem sokkal az ellenérték átadása után - a felkínált szolgáltatás igénybevétele nélkül - igazolták magukat és adóköteles tevékenység adószám hiányában történő folytatása miatt több adóigazgatási eljárást indítottak. Ezen túl az illetékes járásbíróságnál feljelentést tettek tiltott prostitúció miatt.

Az egyik ellenőrzött ember ellen - közvetítői tevékenység miatt - a pénzügyőrök fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés bűncselekmény megalapozott gyanújával tettek feljelentést.
A hatóság az akciósorozat folytatásaként legénybúcsúkra, leánybúcsúkra megrendelt sztriptíz- és chippendale-szolgáltatásokat is ellenőrzött.

Előzetesen minden esetben - szintén internetes hirdetések alapján - telefonon egyeztették az időpontokat és helyszíneket. A szolgáltatók minden alkalommal megjelentek az előre megbeszélt helyen és időpontokban, de a szolgáltatások ellenértékének átvétele után egyetlen esetben sem állítottak ki számlát vagy nyugtát - olvasható a tájékoztatásban.

forrás: MTI

Címkék: kurva, nyugta, prosti, ellenőr, revizor, büntet, adó, kék hírek