A karambol reggel hat óra előtt néhány perccel történt Zamárdiban, a 7-es úton, a Csap utca és a Vas utca kereszteződésében - tájékoztatta a KaposPontot a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elsődleges információk alapján egy személygépjármű ütközött össze egy motorkerékpárral.

zamárdi
Tudósítónk a helyszínen megtudta, hogy a motorkerékpár egy robogó volt, amelyen ketten utaztak. Úgy tudni, két helyi fiatal az áldozat, akik a Balaton-part felől a főút irányába közlekedtek. A baleset a vasúti átjáró környékén történt: a robogóba oldalról belevágódott egy német rendszámú furgon. Az egyik fiatalember, aki a motort vezette, a helyszínen meghalt, utasát mentőhelikopter szállította kórházba.
A Kaposi Mór Oktató Kórházból azt a tájékoztatást katuk, hogy az intézménybe szállított fiatalembert megműtötték; állapota súlyos, életveszélyes.

zamárdi


A műszaki mentés ideje alatt - fél tízig - teljes útlezárás volt érvényben, az autók több kilométeren torlódtak. A mintegy háromórás korlátozást azóta feloldották, a baleset körülményeit vizsgálják.

Címkék: motoros, 7-es, halálos, Balaton, baleset, kék hírek