baleset


Ahogy arról korábban a KaposPont is beszámolt, Július 25-én a Berzsenyi úti felüljárón, egy szürke színű Toyota összeütközött egy motorkerékpárossal. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetet az okozta, hogy két ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépkocsi a Gilice utca irányából felhajtott a Berzsenyi felüljáróra, majd a Füredi út irányába közlekedve a hátsó jármű vezetője szabálytalanul váltott sávot.

baleset


A sávváltás következtében a mellette - a belső forgalmi sávban szabályosan - közlekedő Toyotát átszorította a szembejövő forgalmi sávba, ahol az összeütközött a vele szemben haladó motorkerékpárossal. A motoros megsérült a balesetben, míg balesetet okozó jármű vezetője a helyszínről megállás nélkül a belváros irányába távozott.

baleset


Ezért a rendőrség most kéri mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. szám alatt, vagy telefonon a 06 82 / 502-700-as telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívószámokon.

Címkék: toyota, felüljáró, motor, autó, baleset, kék hírek