Elképesztő történet látott napvilágot a boon.hu-n. Egy hat éve eltűnt férfit kerestek a kazincbarcikai rendőrök, amikor is július 15.-én megtalálták a saját lakásán. Azonban azt ami fogadta őket nem fogják egyhamar elfelejteni.

H. Attila ugyanis már hat éve halott volt, de a családot ez nem zavarta, és a ház egyik eldugott szobájában őrizték. Sőt, mint kiderült etették, mosdatták az addigra már mumifikálódott holttestet, de még különböző kenőcsökkel is kenegették.

A holttesttel a teljes családja – rokkantnyugdíjas édesapja, anyja és öccse – együtt élt. Egyelőre úgy tűnik a férfi természetes halállal vesztette életét.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatban a következőt közölte: „A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja annak a 38 éves helyi férfi halálesetének körülményeit, akire egy eltűnés miatt folytatott eljárásban július 15-én saját lakásában találtak rá. Az ügyben idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az esetről a rendőrség részletesebb információkkal nem szolgálhat.”

Címkék: hat, éve, halott, kazincbarcika, férfi, kék hírek