Siófokon fogták el, de már Szegeden hallgatták ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói N. Sándort, akit a június 28-i szegedi postarablással gyanúsítanak.

A 44 éves hódmezővásárhelyi férfi részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta: hirtelen ötlettől vezérelve rabolt. Telefonját és egy gyógyszeres dobozt ragasztott össze, hogy elhiggyék, bomba van nála. Az elrabolt pénz jelentős részét szerencsejátékra költötte - írja közleményében a police.hu.

N. Sándor miután meglátta az interneten a rendőrségi felhívást, menekülni kezdett a rendőrök elől. Néhány órás előnyét gyorsan ledolgozták a megyei nyomozók, akik július elsején délelőtt megállapították, hogy Siófokon tartózkodik. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége azután fogta el az egyik nagyáruház parkolójában, miután ott vásárolt. A TEK videófelvételt is készített az elfogásról, amit az alábbi képre kattintva tekinthet meg.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy sérelmére fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A bűncselekmény 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.




Címkék: postarabló, bomba, szerencsejáték, TEK, Balaton, elfog, kék hírek