Fonyódliget belterületén, a 7-es számú főútvonal és a Niklai utca kereszteződésében 2013. június 21-én a délelőtt történt a közúti közlekedési baleset, amelyben motorkerékpárral közlekedett egy férfi Fonyód irányából Balatonboglár irányába, amikor a kereszteződéshez érve egy személygépkocsi balra nagy ívben elékanyarodott, és összeütköztek. A balesetben az 54 éves motoros férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri azoknak a személyeknek a jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy a balesettel kapcsolatosan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Fonyód Vitorlás utca 2.), vagy telefonon a 85/560-990 számon, illetve a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/82-502-700, továbbá névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Nézze meg a rnedőrség helyszínen készített fotóit:

 


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: halálos, motor, rendőr, somogy, baleset, kék hírek