Fonyódliget belterületén, a 7-es számú főútvonal és a Niklai utca kereszteződésében pénteken közúti közlekedési baleset történt. Motorkerékpárral közlekedett egy férfi Fonyód irányából Balatonboglár irányába, amikor a kereszteződéshez érve egy személygépkocsi balra nagy ívben elékanyarodott, és összeütköztek. A balesetben az 54 éves motoros férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A 7-es számú főútvonalat a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, a forgalmat mellékutcákra terelik.

A baleset miatt torlódás alakult ki, ezért az arra közlekedők, az M7-es autópálya Fonyód-Ordacsehi szakaszára autópálya-matrica nélkül is felhajthattak a helyszínelés és az útlezárás végeztéig. 11.10-kor azonban már az útszakasz egyik felén feloldották a korlátozást, így fokozatosan megindulhatott a közlekedés. 12 óra 50 perctől helyreállt a közlekedés. - tudtuk meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától.


Az SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotóiAz SMRFK fotói
Az SMRFK fotói
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: 7-es út, motoros, Fonyód, autó, baleset, kék hírek