A nagybajomi rendőrök pénteken este a 61-es főúton ellenőriztek. Egy 43 éves pálmajori férfit is megállítottak. Ő úgy vett részt a közúti forgalomban hogy az általa vezetett személygépkocsira szándékosan egy másik autóhoz tartozó forgalmi rendszámot szerelt fel, továbbá átszerelte a személygépkocsi azonosítására szolgáló alvázszámot jelölő fémplakettet is.

A rendőrök I. Jánost előállították és gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt.

A kaposvári zsarukat tegnap egy helyi áruházba hívták, ahol egy 21 éves dombóvári férfit és 24 éves élettársát lopás közben tetten érte az áruház biztonsági őre. Az információk
szerint a pár a náluk lévő táskába, valamint szatyorba különböző élelmiszereket, tisztálkodási szereket pakolt, majd azokkal fizetés nélkül távoztak.

Előállították őket is, majd kihallgatásukat követően – őrizetbe vételük mellett – gyorsított
bírósági eljárás lefolytatást kezdeményezték.

A siófoki egyenruhásoknak is akadt dolguk, őket egyebek mellett Bedegkérre riasztották. Két fiatalkorú fiú ellen lopás miatt kellett intézkedniük. Ők kora délután surrantak be egy lakóházba, ahonnan készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el.

Az adatgyűjtések során felmerült információk alapján a rendőrök a 14 és 15 éves fiatalokat előállítottak. Kihallgatásuk során el is ismerték a lopás elkövetését, továbbá az eltulajdonított készpénz és ékszerek egy részét is átadták a hatóságnak.

forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: besurran, ékszer, hamis, tolvaj, rendőr, pénz, lop, kék hírek