Ördögűző imákkal próbáltak segíteni Szita Bencén

Újra bíróág elé álltak az elképesztő gyermekgyilkosság vádlottjai. Utánuk pedig a tanúkat hallgatta meg az ítélőszék.

A tárgyalás kezdetén a tanácselnök megtiltotta, hogy stábunk élő kameraképpel közvetítsen a tárgyalás második napjáról. Így videó helyett írásban számolunk be az eseményekről.

Kattintson a képre, és kövesse velünk a tárgyalást percről-percre!

bíróság előtt a vádlottak

9.00

A tárgyalás kezdetén a bíró megtiltotta, hogy stábunk élő kameraképpel közvetítsen a tárgyalás második napjáról. Így videó helyett írásban számolunk be az eseményekről.

 

P. Erika meghallgatásával folytatódik a tárgyalás. Jelenleg védőügyvédje, Berlik Zoltán faggatja a harmadrendű vádlottat. Erika, ha lehet, még hallkabban beszél az ítészek előtt, szabad füllel jóformán nem is hallani válaszait. a védő arról faggatta, miért nem jelezte időben a bűncselekmény elkövetését, és miért nem vette minél hamarabb igénybe a pszichológusok segítségét.

Szita

Kedden újra bíróág elé állnak az elképesztő gyermekgyilkosság vádlottjai. Utánuk pedig a tanúkat hallgatja meg az ítélőszék. Az eseményt a KaposPont délelőtt 08.30-tól írásban! közvetíti!

Szita

Hétfőn vallomásaikban egymásra mutogattak a Szita Bence ügy vádlottjai. Egyikük sem ismerte el bűnösségét. Bogdán József szerint ő csak szexelni és horgászni volt aznap az erdőben. Kertész József azt vallotta: ő segített a gyilkosságban, de csak mert Bogdán késsel fenyegette. P. Erika visszavonta korábbi vallomását, és ma azt állította: nem kívánta a gyerek halálát, ezért senkit sem bízott meg a gyilkossággal. Azt mondta: Bogdán önállóan cselekedett.

Ha lemaradt volna a hétfői történésekről tekintse meg összefoglaló riportunkat:

A megrázó történet fejleményeiről a KaposPont eddig is folyamtosan tudósított. közvetítettük a vádirat ismertetését. Előtte pedig bemutattuk a családi iratismertetést és igyekeztünk minden olyan információról hírt adni, amit a brutális gyermekgyilkossággal kapcsolatban nyilvánosságra lehetett hozni. Szakértői véleményeket sorjáztunk és tudósítottunk a nyomozás időszerű állásáról is.

Címkék: kínczás, erika, bence, tárgyalás, szita, kék hírek