10:29:

A 67-es út 48-as kilométerszelvényénél 10 óra 25 perckor teljes szélességben megindult a forgalom!

09:32:

A KaposPont tudósítója a helyszínen megtudta: három személyautó haladt egymás mögött Somogyaszaló felől Kaposfüred irányába, amikor megálltak, mert egy előttük közlekedő kocsi befordult a Desedához.

A leghátul jövő kisbusz vezetője ezt nem vette észre, és egymásra tolta a várakozókat. Az előtte álló Hondát kilökte a szemközti sávba, ahol egy markológép érkezett Kaposfüred felől. A Honda a markológép kanalának vágódott, és teljesen összetört. Vezetője szerencsés módon csak könnyebben sérült. A hibázó autóvezető is megsérült, őt kórházba szállították a mentők.

Kattintson az alábbi képre és nézze meg tudósításunkat! Megszólal a markoló vezetője és egy közelben horgászó fültanú is.

 

 

08:40:

Néhány perccel ezelőtt érkeztek a frisss információk a 67-es úton Kaposfüred és Somogyaszaló között történt balesetről. Ezek szerint nem három, hanem négy gépkocsi ütközött össze.

A baleset során két személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A baleset miatt az adott útszakaszon nagy a torlódás, a rendőrség az arra közlekedők türelmét kéri!

08:28:

Az elsődleges információk alapján személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés folyamatban van - fél kilenc magasságában így tájékoztatta a KapoPontot a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: összeütközött, sérülés, gépkocsi, kár, karambol, baleset, kék hírek