2012. október 31-én 15 óra 10 perckor az ismeretlen férfi az általa vezetett ismeretlen gyártmányú és forgalmi rendszámú, fehér színű vezetőfülkéjű nyerges vontatóból és a hozzákapcsolt ismeretlen színű, gyártmányú és forgalmi rendszámú félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett Kaposvár belterületén, a Vásártéri úton a dr. Kaposváry György utca irányából a Kanizsai utca irányába.

Az ismeretlen teherautós a Vásártéri útról balra a Jutai út irányába történő kanyarodásakor figyelmetlenül, gondatlanul vezette járműszerelvényét és annak jobb oldalával nekiütközött a mellette jobbról, az egyenesen haladó és jobbra kanyarodó forgalmi sávban még álló és egyenesen a Kanizsai utca 56. számú telephely irányába továbbhaladni szándékozó szürke színű, Toyota Corolla típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ütközés után az ismeretlen személy a helyszínről a járműszerelvénnyel megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a Jutai út irányába.

A Rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Címkék: továbbhajtott, személyautó, nyergesvontató, ütközés, rendőrség, kék hírek