Szerdán 14 óra 50 perc körül egy ismeretlen személy általa vezetett, feltehetőleg fehér színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, ismeretlen típusú, tehergépkocsival Kaposvár belterületén, az Árpád úton, Kaposvár belvárosa irányából, a Mező utca útkereszteződés felé egyenesen haladó forgalmi sávban hajtott, miközben nem tartott kellő oldaltávolságot. Ezért miközben megelőzte a balra kanyarodó forgalmi sávban haladó zöld színű, VW Golf típusú személygépkocsit nekiütközött a jobb első sárvédő lemezének. A koccanás után az ismeretlen személy megállás és adatai hátrahagyása nélkül a Dombóvári út belső forgalmi sávjában továbbhajtott

A Rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon.

Címkék: ütközött, koccanás, előzés, autó, kaposvár, kék hírek