Az egyik autó vezetője a KaposPontnak elmondta: nem vette észre, hogy az előtte haladó autó be akar kanyarodni. Ekkor ő már előzni kezdett, az ütközést nem tudta elkerülni. Az autó hátsó részét leszakítva az autót az árokba lökte. Ő pedig 100 métert csúszva állt meg az úton autójával. Úgy tudjuk a másik autót egy nő vezette, aki meg akart fordulni járművével az egyik elágazónál. Az autóban hátul egy kis gyerek is utazott. A nőt és a gyermeket a mentők könnyű sérüléssel, megfigyelésre kórházba szállították.

A rendőrség tájékoztatása szerint reggel 8 óra után két autó tartott Juta irányából Várdára, amikor az elől haladó gépkocsi vezetője meg akart fordulni, ezért balra kanyarodott egy bekötő
útra. A manőverben nem adott elsőbbséget a járműve előzését már megkezdő másik gépkocsinak, ezért összeütköztek, majd mindkét jármű az árokba csapódott. A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét és utasát a mentősök könnyű sérülésekkel kórházba szállították. A vétlen autós szintén könnyebben sérült, ő azonban a rendőri intézkedés idejére a helyszínen maradt.

A műszaki mentés alatt teljes útzár volt érvényben, később fálpályán haladt a forgalom.

Nézze meg videónkat!

 

Címkék: gyorshíy, Juta, Várda, között, baleset, kék hírek