A bántalmazás következtében következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az adatgyűjtést követően megállapították, hogy a cselekményt két helyi férfi és két helyi fiatalkorú személy követte el.

Ellenük a Barcsi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el garázdaság bűntett gyanújának elkövetése miatt.

Csütörtökon éjszaka Siófokon a  Petőfi sétányon két személytől ismeretlen elkövetők eltulajdonították táskájukat, benne iratokkal, készpénzzel, ruhaneműkkel, telefonnal. A helyszín közelében intézkedés alá vontak egy 19 éves német állampolgárt, akire a megadott személyleírás illett, és őt a sértettek egyértelműen felismerték, ezért előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanújának elkövetésével.

Az eljáráskor megállapítást nyert az is, hogy egy 18 éves szintén német állampolgár a Siófok, Jókai parkban található pavilonnál a lopás miatt gyanúsítható 19 éves társával együtt kötekedni kezdett egy 5 főből álló társasággal, melyet tettlegesség követett.

A sértettek egyike 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A két német fiatalembert garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Címkék: Homogyszentgyörgy, németek, fiatalok, verekedés, lopás, kék hírek