Szombat délelőtt közúti balesethez riasztották a siófoki tűzoltó egységeket az M7-es autópálya zamárdi szakaszához, ahol egy olasz rendszámú személyautó szalagkorlátnak csapódott, árokba hajtott és felborult. A balesetben négy fő könnyebben sérült, őket a mentők kórházba szállították.

Baleset autó árok karambol


A balatonboglári tűzoltókat riasztották vasárnap reggel fél nyolckor az M7-es autópálya balatonöszödi felhajtójához, ahol a Nagykanizsa felé vezető szakaszon felborult egy román felségjelzésű személyautó. A gépjárműben utazó négy fő a baleset következtében megsérült, közülük hármat mentőautóval, egy főt mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A műszaki mentés idejére a balatonöszödi felhajtót és az autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszát teljesen lezárták.

Baleset autó árok karambol


Vasárnap délután a 64-es főúton Enying irányába egy személygépjármű az árokba hajtott, majd fának csapódott és tetőre borult. A műszaki mentéshez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Az autóban utazó négy főből ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek, őket a siófoki és a székesfehérvári kórházba szállították. A műszaki mentés idején a 64-es főúton a mátyásdombi elágazónál rendőri irányítás mellett félpályán haladt a forgalom.

Baleset autó árok karambol

Baleset autó árok karambol

(fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Címkék: tűzoltóság, hétvége, somogy, autó, baleset, kék hírek