Információink szerint Fonyód és Balatonboglár között vesztegel a személyvonat, mert elütöttek valakit. Kérdésünkre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette, hogy egy ember meghalt pénteken reggel, amikor elgázolták a síneken Ordacsehinél. Jelenleg helyszínelnek a fonyódi rendőrök, későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Eleinte azt hitték, egy 30-40 év körüli nő az áldozat. Azonnal életét vesztette. Még nem tudják, kiről van szó, a személyazonosságának megállapítása folyamatban van, közölte a rendőrség a baleset után.

Még délelőtt sikerült azonosítani az elhunytat: egy 52 éves budapesti nő vesztette életét. A nyomozók az idegenkezűséget kizárták. Vizsgálják, hogy mi vezetett a balesethez. A Kapospont úgy tudja: a nő öngyilkosságot követett el.

A halálos gázolás miatt jelentős, több órás késések is vannak a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon. A MÁV-Start Zrt. az utasok szállítására autóbuszokat rendelt, amelyek Balatonboglár és Fonyód között viszik az utasokat.

Nézze meg videónkat!

 

 

Címkék: Ordacsehi, sín, gázolás, Fonyód, vonat, kék hírek