Kedd reggel nagy erőkkel érkeztek a bűnügyi helyszínelők az egyik lakatlan gyékényesi ház udvarába. A rendőröket egy nyomozókutya vezette a helyszínre. A helyi lakosok úgy vélik, egy három évvel ezelőtt eltűnt asszony holtteste található az ingatlan kertjében, akit az élettársa ölt meg és öntött betonba. Élettársa korábban sokszor bántalmazta, mondják a szomszédok.

- Az egész falu tudja, hogy szegény nőt ütötte-vágta. Valószínű, hogy valamit csinált vele. Már akkor beszédtéma volt ez a faluban - mondta Balog Zoltán.

Volt, hogy mentő vitte el a megvert nőt, ezt többen látták.

- Itt ült, pityergett. Mondom, mi a baj? Megvert a Jancsi! Vérzett a feje neki - mesélte Molnár Sándorné.

Később eltűnt a nő, senki sem tudja mi lett vele. A rendőrök eleinte az erdőn keresték, mert a szellemi fogyatékos nő sokat kóborolt a környéken, a horvát határ közelében. A férfi közben börtönbe került: csalást követett el, amikor lopott személyi igazolvánnyal hitelt vett fel, amit nem fizetett vissza. Két éve ül.

Nemrég a rendőrök arról kaptak információt, hogy a házában van elásva a megölt nő holtteste. Állítólag a börtönben szólta el magát egy zárkatársának. Ezután rendőrkutyákat hoztak az épülethez.

A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság helyszínre érkező nyomozói és a helyi rendőrök egyaránt megerősítették, hogy az ügyben bejelentés érkezett hozzájuk. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Méhes Dóra a KaposPontnak elmondta: - A mai nap folyamán bejelentés érkezett a rendőrségre, amelynek a valóságalapját vizsgáltuk, ami nem vezetett eredményre. -

Délután munkások érkeztek a házhoz. Fúrót, csákányt, kalapácsot hoztak. Először a ház mögött ásták fel a földet. Talicskával hordták ki. Aztán bementek a házba, bent törték fel a betont. Sokáig dolgoztak, de nem találtak semmit.

Nézze meg videónkat!

 

 

A rendőrök egyelőre beszüntették a kutatást a háznál, az eltűnt nőt azonban továbbra is keresik.

Úgy tudjuk, a ház tulajdonosa, az elítélt élettárs kártérítésre számíthat a rendőröktől, amiért szétverték az épületet.

gyékényes befalazás

Címkék: megölték, beton, asszony, eltűnt, rendőrség, kék hírek