A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki két budapesti személyt, egy 36 éves nőt és annak 37 éves élettársát, a gamászapusztai idős nő agyonverésének kapcsán. A vélt elkövetők jelenleg előzetes letartóztatásban vannak.

Mint arról korábban a KaposPont beszámolt: december 28-án hajnalban ismeretlen személy Balatonszabadi, Gamászapusztán egy 60 éves egyedülálló nőt a lakásán bántalmazott, aki belehalt sérüléseibe.

A Kapospont úgy tudja: egy ukrán nő az áldozat, aki évek óta élt a pár házból álló településen. Éppen haza készült, állították a szomszédok. Szerintük fojtogatás nyomai látszottak a holttesten, más tudni vélte, hogy az idős nőt megerőszakolták. A tettes felforgatta a lakást, de nem tudni, hogy elvitt-e valamit. Néhányan azt állítják: hajnalban mintha segélykiáltást hallottak volna, de nem mentek át megnézni, mi történt. Úgy tudjuk: a holttestet rendőrök találták meg. A helyiek szerint az utóbbi időben többször jártak a Gamászapusztán a járőrök, az egyik szomszédot, egy férfit gyakran keresték. Állítólag őt most sem találják. A rendőrök nagy erőkkel nyomoznak, a szomszédoktól DNS-mintát vettek.

Nézze meg erről készült videónkat:

Címkék: gamápuszta, előzetes, asszony, idős, gyilkos, kék hírek