Emberölés bűntette miatt emelt vádat egy 54 éves drávagárdonyi ellen az ügyészség.
A vádlott és felesége 1987-ben kötöttek házasságot, négy gyermekük született. A kapcsolatuk 2011-ben megromlott, mivel a vádlott tudomást szerzett arról, hogy a neje intim viszonyba került egy régi ismerősével. A nő el akarta hagyni a férjét, ezért egyre gyakrabban alakultak ki szóváltások közöttük. A feleség egy szeptemberi reggel a családi házukban közölte a férjével, hogy végleg elhagyja, és elköltözik. A vádlott megpróbálta lebeszélni a sértettet a költözésről, de az asszony közölte vele, hogy a döntését nem változtatja meg.

Gyilkos férj

Otthon 9 óra tájt a férfi az előtte elhaladó nő mögé lépett, két kézzel megragadta a nyakát, és 3-4 percen keresztül nagy erővel szorította. Az áldozat megpróbált szabadulni a fogásból, de nem sikerült. Néhány perc alatt meghalt. A vádlott megpróbálta újraéleszteni, eredménytelenül. Ezután a holttestet a lakásból az udvarra vitte, az ott parkoló személyautója csomagtartójába helyezte. Egy ásót, lapátot és egy gereblyét vett magához két fóliazsákkal együtt. Azzal a szándékkal, hogy a holttestet elrejtse, a közeli kukoricatáblához hajtott.

A nőt a zsákba helyezte, majd visszatért a házukhoz, ahol a bűncselekmény nyomait igyekezett eltüntetni. Az áldozat mobiltelefonjáról küldött félrevezető sms-eket, mintha a nő írta volna. A délutáni órákban bejelentette az asszony eltűnését a barcsi rendőrkapitányságon, miután a nagyobbik fiuk keresni kezdte az anyját. A vádlott előzetes letartóztatásban van.

Nézze meg a gyilkosság után készült videónkat:

Címkék: Drávagárdony, féltékenység, férj, holttest, gyilkosság, kék hírek