Tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel vádol az ügyészség egy 26 éves kaposvári nőt, valamint egy 41 éves és egy 31 éves férfit. A nő egy holland férfival létesített élettársi kapcsolatot 2002. és 2008. között. Előbb Pécsen, majd Kaposváron laktak albérletben. Két gyermekük egy fiú és egy lány. A nő korábbi kapcsolatából már volt egy idősebb lánya. A három gyereket közösen nevelték. Sokáig velük élt a nő 41 éves unokafivére, és annak 31 éves barátja is. Együtt tartózkodtak a lakásban, közben a gyerekek is otthon voltak.

A vádirat szerint még 2009-ben egy nyári napon a külföldi élettárs elment otthonról, a nő és a két férfi a nappaliban pihentek. Mindhárman arra biztatták a kislányokat, hogy meztelenül táncoljanak. Felhúzták a szoknyájukat, a bugyijukat pedig letolták. Arra biztatták az egyik lányt, hogy fogja meg a nemi szervét. A két kislánynak háttal le kellett hajolnia, közben kilátszott a nemi szervük. Közben a 31 éves barát fényképezte őket.

gyerek pornó


2007-ben Pécsen a nőnek anyagi gondjai támadtak, amit nehezen dolgozott fel. Indulati cselekményei a kibontakozó skizofrénia tüneteit mutatták, de a szakorvosok szerint később nem szenvedett kóros elmeállapotban. A gondjai megoldásaképpen kábítószert fogyasztott, emiatt akusztikus hallucinációk gyötörték. Éjszaka felgyújtotta a ruháját, miközben a gyerekek aludtak. A holland élettárs eloltotta a tüzet, a felébredő gyerekeket az unokafivér nyugtatta. A nőt a Pécsi Tudományegyetem pszichiátriai klinikáján kezelték. Kezelésekre nem járt, emiatt állapota romlott. Azt képzelte, hogy a kisebbik lányát egy óvónő bántalmazta, emiatt az anya erőszakosan lépett fel az óvodában. A nő egy ideig kórházban is volt, ekkor az unokatestvére főzött és mosott a gyerekekre. A két kislány és a kisfiú iránt az anya nem mutatott érdeklődést, érzelmileg elhanyagolta őket, nem foglalkozott velük. Pécsen a hatóságok megpróbálták gondozásba venni a családot, de elköltöztek Kaposvárra, ezért a folyamat megszakadt.

Közben az anya féltékeny lett az élettársára, emiatt is elhanyagolta a gyerekek ellátását. A nő a család 31 éves barátjával szexuális viszonyt folytatott. Sőt egy alkalommal a baráttal és az unokafivérrel közösen meztelenül mutatkoztak a gyerekek előtt a lakásban. Közben a gyerekek a másik szobában játszottak, de az egyik lány szemtanúja volt az anyja viselkedésének. Később a nő féltékeny lett a holland élettársára, ezért megrongálta a külföldi férfi laptopját és autóját. Végül az élettárs a gyerekekkel elköltözött, a pécsi bíróság pedig ítéletével a külföldi férfire bízta a gyerekek nevelését. Az anyát kiskorú veszélyeztetésével is vádolják.

gyerek pornó


A bíróságon ma tolmács segítségével kihallgatták a holland apát. A férfi elmondta: ingatlanközvetítő munkája miatt házakat fotózott, a lakásában hagyott fényképezőgépét pedig ellopták. Ezután kapott egy névtelen telefonhívást, hogy a gyermekeiről pornóképek készültek, és fizessen, ha nem akar botrányt. A holland férfi azonban nem vette komolyan beszélgetést, és azt mondta, hogy menjenek közösen a rendőrségre, ezután a telefonáló letette. Az apa később az élettársa által összetört laptopján megtalálta a képeket, amiket lementett egy másik számítógépre. Ezután tett feljelentést a rendőrségen. A holland férfi azt is mondta: élettársa korábban egy veszekedés után kilógatta az egyik kislányát az erkélyen dühében.

Az anya mindent tagadott, és arra hívta fel a figyelmet, hogy az apa már nem emlékszik az  időpontokra, és miért több évvel később tett feljelentést? A nő unokafivére is azt mondta, hogy ő vagyon elleni bűntényeket elkövet, például feltör egy autót, de pedofil képeket nem készít, utálja a perverz embereket. Ítélet a következő tárgyaláson várható.

gyerek pornó

Címkék: pornó, pedofil, botrány, kép, gyermek, kék hírek