A szomszédok elmondása szerint egy idős asszony tulajdona volt a ház, melyet miután meghalt, 50 éves nevelt fia örökölt. A környékbeliek szerint a házban ezután rendszeres volt az italozás, és hajléktalanok jártak be. A szomszédok randalírozásokra panaszkodtak, volt, aki át is ment, hogy szóljon emiatt.

A végzetes estén, eddig ismeretlen okból összeveszett a házban lévő társaság. Információink szerint a nézeteltérésben a 50 éves háztulajdonos férfit késsel szúrták meg. Az áldozat azonnal belehalt a sérülésbe.

késelés

Telefonon felhívta szerkesztőségünket az áldozat fia, aki elmondta, hogy még ő sem tudja pontosan ki a gyilkos, de egy nevet mondtak neki a rendőrök, akire gyanakodnak. A szomszédok állításaival, miszerint hajléktalanok és italozások voltak a házban, nem ért egyet, ez szerinte felveti a kegyeletsértés gyanúját. A rendőrségi nyomozásban bízik, hogy kideríti az igazságot.

A rendőrség közleménye szerint, bejelentés alapján vonultak ki a lakásra, ahol ismeretlen tettes több késszúrással végzett egy középkorú férfival. A  rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei beszerzett információk alapján, a bejelentés után másfél órával, Kaposváron elfogták a cselekmény feltételezett elkövetőjét. A bizonyítékok és az elfogott 34 éves hajléktalan férfi vallomása alapján kiderült: az áldozatot ismerte, egész este együtt italoztak, majd a veszekedést követően több alkalommal otthonában megszúrta a házigazdát, majd a helyszínről elmenekülve magával vitte az elkövetéshez használt kést, hogy azt elrejtse. A nyomozás során, a rendőrök felkutatták és lefoglalták a gyilkos eszközt. A nyomozók őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Nézze meg a videót!

 

Címkék: puskin, helyi, kés, gyilkosság, kaposvár, kék hírek