Nagyon nem akarhatott a rendőrökkel találkozni annak a személyautónak a vezetője, amely szombaton este szenvedett balesetet Nagyszakácsiban. A sofőr a Kossuth utcában, feltehetően nagy sebességgel hajtott egy jobbra ívelő kanyarban, ezért lesodródott az útról, majd a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokba hajtott és ott egy kapubejáró hídfőjének ütközött. A segítségére siető helyi lakosokkal együtt kitolta az autót az árokból, majd az említett kapubejáróra állította és elment a helyszínről. A kiérkező rendőrök a nyilvántartás és a szemtanúk segítségével megállapították a sofőr személyének a kilétét. Az 51 éves pécsi férfi feltehetően könnyű sérülést is szenvedett, mivel  kinyílt a légzsákja, azon pedig vér látszott. A rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek a sofőr ellen.

Egy közúti ellenőrzés során fogták el hétfőn reggel a Balatonföldvári Rendőrőrs járőrei azt a 42 éves tabi férfit, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben. Balatonszárszó külterületén, a 7-es számú főúton vonták intézkedés alá a rendőrök. Az ellenőrzés során kiderült tartás elmulasztása, valamint csalás miatt keresi a rendőrség.

Intézkedés során bukkantak egy gyanúsítottra a kaposvári járőrök, vasárnap este. Kiderült, hogy a férfit körözi a Fonyódi Rendőrkapitányság lopás és eltűnés miatt. A rendőrök ezért előállították és őrizetbe vették.

Címkék: sziréna, körözött, baleset, rendőr, árok, kék hírek