A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen személy ellen,aki 2011. augusztus 13-án  00:00 órakor az általa vezetett ismeretlen típusú, feltehetően fehér színű járművel Kaposváron a Budai Nagy Antal utcában a SPAR előtti útszakaszon terelő kúpokkal kirakott külső forgalmi sávba behajtott, ahol megrongálta a terelő kúpokat, majd egy nyitott csatornafedélnek ütközött, amely a lecsapódásával megrongálta a csatornába levezetett levegő tömlőt és kötelet.

wanted_keresik

(a kép illusztráció)

Az ismeretlen elkövető a baleset után adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-15-ös telefonszámon vagy a 107-es segélyhívószámon.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen személy ellen, aki 2011. augusztus 10-én 23.00 óra és 2011. augusztus 11-én 09.00 óra közötti időben Kaposváron az Anna u. 14. szám előtti útszakaszon az általa vezetett ismeretlen rendszámú, feltehetőleg fehér színű járművel nekiütközött az ott parkoló szürke színű, Opel Corsa gépkocsi bal első ajtajának.

Az ismeretlen személy a baleset után a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a fenti időben a kérdéses helyen vagy annak környékén közlekedtek, és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-24 –es vagy 25-15-ös telefonszámon.

Címkék: 107, rongáló, autós, keresik, kék hírek