Böhönye külterületén pénteken egy Renault 19 típusú személygépkocsi az árokba borult. A böhönyei önkéntes tűzoltók az úttestre állították a felborult Renault 19 típusú személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.A kár kb. 200 ezer forint.
A boglári önkéntesek Balatonfenyves külterületén avatkoztak be szombaton egy, az úttestet elhagyó és vizesárokba csúszott Opel Astra baleseténél.  Az egy fő súlyos sérültet a mentők a kaposvári korházba szállították.
A tűzoltókat Marcali külterületén árokba hajtó Seat Ibiza típusú személygépkocsihoz riasztották szombaton délután. A mentés ideje alatt félpályás útzár volt. Becsült kár kb. 500 ezer forint.
Motorkerékpáros balesethez riasztották a marcali egységet Kéthely külterületére vasárnap délután. A kiérkező egység megszüntette az üzemanyagfolyást. A mentősök a tűzoltók közreműködésével a sérültet vákumágyra helyezték, majd kórházba szállították.
Marcali és Nagyatád tűzoltóit egy 7x12 méteres égő családi házhoz riasztották Mesztegnyőre szombaton este. A 15 fővel kiérkező hivatásos tűzoltók beavatkozásának köszönhetően a becsült kár kb 600 ezer forint. A tűz a ház tetőszerkezetén kb. 10 négyzetméteres területen, valamint a teraszon tett kárt. Személyi sérülés nem történt. Nézze meg a Marcali tűzoltóság fényképeit!
marcali_tűz_2
marcali_tűz_3
marcali_tűz_4

Címkék: riasztások, tűz, marcali, hétvége, somogy, kék hírek