- Jöttünk a felüljárón, és hirtelen megállt egy autó, odanéztünk, kivett egy fegyvert, elkezdett vele hadonászni, kiabálni, de nem hallottuk, hogy mit, mert fel volt húzva az ablak - panaszolja Valenta Zsoltné, az egyik állítólagos sértett. A család feljelentette a nyugdíjas rendőrt, a rendőrség vizsgálódik az ügyben.

A volt rendőr fia ezzel szemben azt állítja: mindez hazugság, s csak a család utólagos bosszúja, ugyanis az apja aktív rendőr korában többször is intézkedett velük szemben.
- Mindig, amíg az apám rendőr volt, meg amióta nyugdíjban van, nem tud úgy az utcára menni, hogy ne kiabálnának utána mindenféle obszcén dolgokat - állítja a fiú, Kovács Róbert, aki biztonsági őrként dolgozik Kaposváron. Emellett arról számolt be, hogy a szóban forgó család tagjai rá is támadtak a munkahelyén, egy bevásárlóközpontban. Gyalázták, majd arcul köpték, sőt, meg is fenyegették.

A volt rendőr fia becsületsértésért tett feljelentést. Tanúi vannak, sőt, a biztonsági kamerák felvételei is őt igazolják, mondja. E felvételeket lefoglalták a rendőrök.

Címkék: biztonsági kamera, nyugdíjas rendőr, fenyegetés, feljelentés, pisztoly, kék hírek