Január 3. 14.49

Vákuumágyban szállították kórházba a mentők annak a kisteherautónak a sofőrjét, amely balesetet szenvedett Mernye és Somogyaszaló között. A férfi érülései elsődlegesen nem súlyoak. Két óra előtt nem sokkal Mernye felől érkezett egy kamion, amely kukoricadarát szállított. Egyelőre nem tudni, hogyan, kinyílt a raktér és a rakomány az útra szóródott, mintegy két kilométeren keresztül. Ettől csúszóssá vált az aszfalt. A kamion mögött érkező kisteherautó sofőrje nem tudott időben irányt váltani, megcsúszott a kiszóródott kukoricán és az árokba hajtott. A tűzoltók a járművet – úgy tudni, a Magyar Kolping Szövetség kisteherautóját - ezekben a percekbe emelik ki az árokból. A kiszóródott termény miatt még most is balesetveszélyes a közlekedés azon az útszakaszon, a kukorica eltakarítása még órákig eltarthat.

Január 3. 14.35

A 67-es főúton Mernye és Somogyaszaló között történt balesetek miatt mostantól már félpályán váltakozó irányban közlekedhetnek a gépjárművezetők.

Január 3. 14.00

Közúti balesetek miatt lezárta a rendőrség a 67-es főút Mernye és Somogyaszaló közötti szakaszát. A történtekről később adnak tájékoztatást, a helyszínelés ezekben a percekben is tart. Információink szerint egy kamion rakománya szóródott az útra. Emiatt két autó is megcsúszott és balesetet szenvedett.

Címkék: lezárás, rendőrség, kamion, baleset, kék hírek