A gondnokság alatt álló 44 éves kaposvári nő mégis bekapcsolta a klub számítógépét. A klubban dolgozó gondozónő szólt neki, hogy amíg a másik gépet rendbe nem hozzák, addig nem lehet azt a készüléket bekapcsolni. A gondozott nem zavartatta magát a tiltástól, jelszót akart rajta módosítani a számítógépen. Ismét rászólt a klub személyzete, hogy ezt most nem teheti meg. A nő ekkor már dühöngött, bement az irodába, és az egyik sarokpolcról levert minden tárgyat, amit csak ért. A gondozó közölte vele, hogy be kell tartania a klub szabályait. Ez a megjegyzés csak olaj volt  a tűzre, a tomboló internetező elkezdte leverni a többi polcon lévő holmit is.

A gondozó szerette volna kikísérni, hogy hazamenjen. A dühöngés azonban folytatódott, kijáratnál az ajtóban a nő többször a gondozó felé rúgott, háromszor el is találta. A takarítónő segítségével  kituszkolták az épületből. Eközben folyamatosan szidalmazta a gondozót, majd annak személygépkocsijához ment, a hátsó lámpát ütötte, rugdosta a karosszériát. A vezető oldali tükörhöz érve azt betörte, ezzel 10 ezer forint rongálási kárt okozott.

Az idősek klubjából kihívták a rendőrséget a történtek miatt. A nő a meghallgatása során azt mondta a rendőröknek, hogy azért lett ideges, mert nem engedték internetezni, emiatt támadt a gondozóra, és rongálta meg az autóját.

Címkék: idősek klubja, Kaposvár, kék hírek