A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a képen látható Séfer Lászlóval szemben, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. júniusától több alkalommal különböző internetes portálokon meghirdetett informatikai és híradástechnikai eszközöket, egy alkalommal pedig egy mobilklímát vett át értékesítésre tulajdonosaiktól, de azok vételárával, vagy az eszközökkel nem számolt el.

körözöt

Séfer László a bűncselekmények zömét úgy hajtotta végre, hogy a későbbi károsultakkal adásvételi szerződéseket kötött. Ennek során a bérbe, vagy eladásra átvett eszközök visszaadását, illetve az értékesítésből származó bevétel átadását pár napon belülre ígérte, de ez rendszerint elmaradt.

Séfer László ellen Nyugat-dunántúl több rendőrkapitánysága is folytat nyomozást csalás megalapozott gyanúja miatt. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra a feljelentések folyamatosan érkeznek. Mivel feltehető, hogy az ország több pontján is elkövetett hasonló bűncselekményeket, ezért kérjük, a károsultak jelentkezzenek a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán személyesen (Cím: Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 45-47.), vagy a 92/311-510-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívón is megtehetik!

Címkék: Séfer László, rendőrkapitányság, Zalaegerszeg, körözött, kék hírek