Ahogyan arról már beszámoltunk: egy férfi lőfegyvernek látszó tárggyal ment be 2010. november 1-én éjszaka fél háromkor a balatonlellei, Rákóczi utcában lévő üzemanyagtöltő állomásra. Sállal takarta el az arcát, fejét sapka fedte. Az ott dolgozó két alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására kényszerítette. A támadó 30-35 év körüli, 165-170 cm magas, vékony férfi volt. Sötét kapucnis felsőt, sötétkék farmernadrágot, és kesztyűt viselt. Miután megkapta a pénzt elszaladt.

Az elkövető felkutatását nagy erőkkel kezdte meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Az utakon ellenőrző-áteresztő pontokat állítottak fel, adatgyűjtéseket, tanúkutatásokat valamint helyszínelést végeztek a rendőrök.

A rendőrség azt még mindig nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi pénzt zsákmányolt az elkövető. Úgy tudjuk, hogy azt vizsgálják, helybeli volt-e a rabló, vagy inkább utazó bűnöző lehet. Az utóbbi látszik valószínűbbnek. Jelenleg a nyomozók azt kutatják, korábbi esetekhez köthető-e a tettes, átnézik a régi aktákat és személyleírásokat, hátha értékelhető nyomra bukkannak.

 

Címkék: rablás, Balatonlelle, kék hírek