A háziasszony hálóingben volt, lefekvéshez készülődött. Megijedt, nem engedte be a hívatlan vendéget. A férfi elcsendesedett, a keresztanyja ekkor résnyire kinyitotta az ajtót, hogy kinézzen. A vádlott ekkor benyomta az ajtót, és a tiltakozó nőt hátralökte. Amikor bement, a sértett szellemi fogyatékos lánya úgy megrémült, hogy a fürdőszobába menekült előle, és bezárkózott. Csak órákkal később mert előjönni. Az ittas férfi leült az ágyra, a keresztanyja kiküldte, lökdöste.

A noszogatásra a vádlott felállt, és kifelé indult. Végül megfordult. Szeretlek, mondta, és a nadrágja cipzárját kezdte lehúzni. Az asszony rákiabált, hogy menjen el, és a hűtőszekrénynek lökte. Közben a nő is megtántorodott, a fal és egy szekrény közé szorult. A férfi megpróbálta megerőszakolni. A dulakodásban kiszabadult a sértett, és kiszaladt az ajtón. A felhevült férfi utánaeredt, de a nő ekkor visszafutott a házba, és bezárta az ajtót.

A vádlott egy ideig még zörgetett az ablakon, aztán elment. A nő megnyugtatta a lányát, majd telefonon elmondta a történteket a vádlott élettársának. Ezután fordult a rendőrséghez. Erőszakos közösülésért 3 év 6 hónap börtönre ítélték a sávolyi férfit másod fokon hétfőn a Somogy Megyei Bíróságon. Az ítélet jogerős. 

Címkék: kék hírek