A gyereknek pirosat mutatott a közlekedési lámpa, az autósoknak volt szabad jelzése. A nő hívta a rendőrséget, a megjegyzett rendszám alapján a rendőrök meghallgatták a Suzuki vezetőjét, aki elmondta: valóban elütötte a fiút, aki kiszaladt elé. A gyerek egy hátitáskát viselt, ez tompította az esést. A fiú nyomban felpattant, és elnézést kért. A sofőr megkérdezte, hogy történt-e baja, a gyerek nemet mondott, és futott tovább, feltehetően egy buszhoz a közeli megállóba.   

Amint arról már beszámoltunk: 2010. szeptember 20-án 16.30 óra körüli időben a kaposvári 48-as Ifjúság út 60. számú ház előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen egy szürke Suzuki Ignis típusú személygépkocsi elütött egy gyalogos gyermeket. Az ütközés után az autós és a gyerek is elment a helyszínről.

A rendőrség várja az elütött kisgyerek szüleinek jelentkezését a baleset körülményeinek tisztázása céljából. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán, a Szent Imre utca 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700/25-10-es számon.

Címkék: kék hírek