A terepjáró szerdán éjfél előtt rohant a villanyoszlopnak, Igal közelében. Akkora erővel csapódott neki, hogy az oszlop megdőlt. A sofőr nem sérült meg. A járművet a kaposvári tűzoltók áramtalanították. Az áramszolgáltató daruval kiemeltette az oszlopot a helyéről.

A mentés idején állt a forgalom az úton. Az autóban 4 millió forintos kár keletkezett. A baleset okát vizsgálják.

 


A galériáért kattintson a képre!A galériáért kattintson a képre!A galériáért kattintson a képre!A galériáért kattintson a képre!A galériáért kattintson a képre!
A galériáért kattintson a képre!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Kaposvárról vitte el engedély nélkül egyik ismerősének terepjáróját még szerdán este az a 20 éves környékbeli fiatalember, aki Igalban nekihajtott egy villanyoszlopnak, majd elszaladt és egy bokorban elbújt.

A fiatal, gondolván ha átöltözik, nem találják meg, a nála lévő hátizsákból ruhákat vett elő, magára öltötte, majd visszament a gépkocsihoz cigarettáért és az indítókulcsért. A baleset zajára összegyűltek a környékbeliek és az igali rendőrőrs munkatársai is a helyszínre értek. A fiatalember hamar gyanús lett a rendőröknek éppen az öltözéke miatt. A szomszédok ugyanis mind pizsamában, hálóingben voltak.

Az őrsparancsnok kérdésére, hogy mit keres ott, azt válaszolta hogy busszal jött. Késő éjszaka azonban nincs buszforgalom a kisvárosban. A fiatal férfi később belátta, hogy nincs értelme tagadni, bevallotta a történteket, sőt azt a bokrot is megmutatta, ahol átöltözött. Jármű önkényes elvételének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene, mondta el az esetről Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fotó: kaposvári tűzoltóság és rendőrség

Címkék: kék hírek