Súlyos bántalmazással végződött péntek este egy családi veszekedés a kaposvári Lonkahegyen. Egy középkorú pár veszett össze a Kadarka utcai otthonukban. Úgy tudtuk, hogy a vita hevében egyikük felkapott egy fejszét, és fejbe vágta a párját. A rendőrök és a mentők is a helyszínre vonultak. A sérültet a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállították. Információnk szerint súlyosan megsérült, de életben marad.

A rendőrség részben megerősítette a Kapos.hu értesüléseit. Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: egy családi veszekedéshez riasztották őket a Lonkahegyre, ahol egy férfi a feleségét lapátnyéllel, majd kalapáccsal bántalmazta és súlyos sérülést okozott neki. Az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság folytat nyomozást.

A helyszínen kiderült: egy nő volt a házban, akit alkoholistának tartanak a környéken. Amikor élettársa hazaért, egy másik férfit is ott talált a házban. A jövevény azt mondta, hogy ő albérlő, de erről az élettárs nem tudott. ezért robbant ki a verekedés. A szomszédok szerint a bántalmazott nőt fej-és kézsérüléssel, felkötött karral vitték el a mentők.

 

Címkék: kék hírek