Ittasan vezette gépkocsiját  éjszaka Siófokon egy 42 éves gacsályi férfi. A járőrök igazoltatták és előállították a kapitányságra. Kiderült, hogy a részeg férfi ellen a Fehérgyarmati Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki bűncselekmények elkövetése miatt. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.

Egy csalót is elkaptak a járőrök éjszaka a kaposvári Damjanich utcában. A 30 éves helybeli férfi ellen a Székesfehérvári Városi Bíróság bocsátott ki körözést csalás miatt. A férfit előállították, majd őrizetbe vették.

Egy gyereket is megtaláltak a rendőrök kedden Siófokon. A 12 éves berzencei fiút eltűnése miatt körözte a fonyódi rendőrkapitányság, mert megszökött egy gyermekotthonból. A rendőrök átadták az illetékes gyermekvédelmi intézetnek.    

Betörőket is sikerült lefülelniük a nyomozóknak Somogyban. A nemesvidi boltba egy 16 éves zalakomári fiú tört be, 6 ezer forint értékben lopott el dohányárut. A marcali rendőrök kerítették kézre a tettest. Egy 36 éves öreglaki férfit is azzal gyanúsítanak, hogy több betöréses lopást követett el a környéken. Egy táskából 250 eurót lopott egy 35 éves balatonboglári nő egy fonyódi orvosi rendelőben. A rendőrségi kihallgatásán beismerte a lopást, és a pénz is megkerült-foglalta össze a napokban történt bűnügyeket a Kapospontnak Bíró Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Címkék: kék hírek