Szeptember 30-án, hétfőn megkezdődik az aszfaltmarás a Fő utcán a Dózsa György utca és az Anna utca közötti szakaszon. A kivitelező arra kéri az autósokat, hogy ez idő alatt az érintett szakaszon ne parkoljanak, a valamint felhívja mindazok figyelmét, akiknek belső udvaros parkolása van, hogy a munkálatok ideje alatt nem fognak tudni ki és beállni a gépjárművekkel. Az érintetteket egyébként külön is értesíti a kivitelező.

Október 3-án vagy 4-én elkezdik aszfaltozni a Fő utca Hársa és Anna utcák közötti szakaszát, ahol utolsó lépésként már a kopóréteget viszik fel. Október 5-én, szombaton pedig a körforgalmat fogják aszfaltozni. Ez idő alatt forgalomterelés lesz, az Anna utca felső szakasza le lesz zárva, kerülni a Szántó utcán lehet majd. Ezen munkálatokkal egyidőben megkezdik a körforgalom és a Dózsa György utca közötti útszakaszon az aknák szintbe emelését, majd 7-én és 8-án a kopóréteget is felviszik.

Az teljes körű aszfaltozási munkálatok - amennyiben az időjárás engedi - várhatóan egy 7-8 napot vesznek igénybe. Ez idő alatt a közlekedők és ott élők türelmét, odafigyelését és megértését kérik!

Címkék: közműcsere, burkolat, Fő utca, útfelújítás, aszfalt, forgalomkorlátozás, Kaposvár, gazdaság