"A kipihent, elégedett dolgozó jobban teljesít" - ez a mottója annak a cégnek, amely munkavállalók számára alakít ki szállásokat szerte az országban, így például Budapesten, Győrben, Szombathelyen és Kecskeméten. A Staff House Zrt. vezérigazgatója Kondor András egy keddi bejáráson így nyilatkozott: "Elsősorban a fejlett, illetve fejlődő iparral rendelkező térségeket keressük, a mi üzleti modellünk ugyanis egyszerre törekszik arra, hogy az ingatlant és az ügyfelet is behozzuk. Ezért van az, hogy nálunk inkább 90 százalék feletti a kapacitások kihasználtsága."

A somogyi megyeszékhelyre az újraiparosítási program sikere miatt esett a cég választása. Ugyanakkor Kaposvár alpolgármestere, Borhi Zsombor szerint éppen ezért a városnak is szüksége volt már egy ilyen korszerű létesítményre: "Kaposvár gazdaságának erősödésével, azzal, hogy a helybéli cégek és a betelepülő vállalkozások is egyre több embert foglalkoztatnak, egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy egy nagylétszámú munkásszálló nyíljon meg városunkban."

Az egykori leányotthonban, a későbbi Flamingó Panzió helyén most első körben 50 főt tudnak kényelmesen elszállásolni. A tervek szerint év végéig még 100, majd újabb 50 férőhelyet adnak át. Úgy tudjuk, nemsokára az épület külső felújítására is sor kerül.

Címkék: leányotthon, munkásszálló, panzió, vállalkozás, ipar, jövedelem, munkahely, cég, Kaposvár, gazdaság