A helyben termelt energiával töltött elektromos autók károsanyag-kibocsátása nulla. A fejlesztés összhangban van az országos Jedlik Ányos Terv célkitűzéseivel.

Az új két darab elektromos autó az eddigi diesel üzemű hibaelhárító, karbantartó autókat váltja ki. A régi gépjárművek éves szinten 950 eFt-os üzemanyag költséget jelentettek a Társaság számára. A Vagyonkezelő Zrt. a két gázmotorja segítségével helyben termel energiát, és ezzel töltik majd az elektromos autókat, ami a korábbi költségek 20 százaléka. Ezek egyetlen töltéssel kb. 170 km távolságot tudnak megtenni, károsanyag-kibocsátásuk nulla.

A Vagyonkezelő Zrt. 32 százalékos kedvezménnyel, egyenként nettó 5,7 millió forintos áron vásárolta az autókat, a töltőállomás telepítésével együtt a beruházás teljes költsége nettó 13 millió forint.


Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!
Nézegessen elektomos autókat, kívül és belül!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: károsanyag, vagyonkezelő, elektromos, gazdaság