Hétfőn bontották volna le a fürdő 50 méteres medencéjének sátrát. Már a darukat is megrendelték. A szeles, hideg idő miatt azonban a munkát szerdára halasztották. Akkor feltöltik az 50 méteres medencét, majd újra felfűtik a vizét - mondta a kaposvári fürdő igazgatója, Frank József a Kapospontnak.

fürdő

Frank József arról is beszélt: a wellness után a napokban megnyithat a gyógyászati rész is. A működési engedélyek meg vannak. Már csak az egészségbiztosítási szakigazgatási szerv aláírására várnak. Ezután minden akadály elhárul a nyitás elől.

A wellness részleget már átadták. A gyógyászati részen tízféle gyógykezelést biztosítanak majd a betegeknek. Lesz iszap- és súlyfürdő, szénsavas kád, elektromos kezelés, masszázs, komplex gyógyfürdő ellátás, gyógyúszás és vízalatti torna, ez utóbbi külön medencében.

fürdő


Mint arról a Kapospont április végén beszámolt: Kaposvár arra kérte a minisztériumot, hogy teremtse meg a jogi hátterét annak, hogy a város közvetlenül kifizethesse a fürdőn dolgozó allvállalkozókat. 140 milliót ugyanis visszatartott Kaposvár az Etalon Kft-től, mert nem fizette a munkásokat. A minisztériumtól válasz erre még nem érkezett.

fürdő

Címkék: engedélyek, fürdő, sátor, nyitás, gazdaság, Kaposvár