Zsúfolásig megtelt hétvégén az egyik siófoki szálloda parkolója. A vendégek többsége családjával jött wellnesselni. Emiatt is próbálnak minden igényt kielégíteni - mondja a Hotel Residence szálloda tulajdonosa. Hoffmann Henrik szerint mindamellett, hogy teltházzal működik a szálloda, nem a 4 éjszakás, hanem a 2-2 éjszakás tartózkodás a jellemző. Péntektől vasárnapig, vagy vasárnaptól keddig tartó időszak volt, amit el lehetett adni. Ez fejenként 33 ezer forintba került.Ez tartlamzza a szállást, a szállodai szolgáltatásokat, a wellnesst és a reggeli, ebéd, vacsorát is.


Akadtak olyan szerencsés vendégek, akiknek nem kellett költeni a pihenésre.

A budapesti Nagy Richárd azt mondja: anyukája nyerte a wellness hétvégét. Azelőtt még nem voltak ilyen eseményen.


A szállodában a legkisebbek sem unatkoznak, egy játékokkal teli szoba várta a gyerekeket, és mindennap kézműves foglalkoztatást tartanak. Most a nemzeti ünnephez kapcsolódóan.
Van gyermekjátszó, ide tudnak a különböző korosztályú gyerekek bejönni, ez állandóan nyitva tart -mondja a szálloda egyik dolgozója. Volt olyan gyerek, aki a játszószoba helyett mégis a lubickolást választotta. A szülők pedig örülnek, hogy gyermekeik nem unatkoznak.

A budapesti Lenkai Krisztina maximálisan elégedett. Azt mondja: a szálloda nagyon gyerekbarát. Három gyerekkel nekik maximális szolgáltatást nyújt - tette hozzá.  Van, aki romantikus hétvégét tervezett a hosszú hétvégére. Kokhencz Melinda azt mondja: nyolc éve születtek gyermekei, azóta nem voltak sehol kettesben.


Siófok másik kedvelt szállodája is teltházzal működött a hétvégén, de itt is a kétnapos foglalások voltak a jellemzőek.


A napos tavaszi idő nemcsak a jakuzziba csalta ki a pihenni vágyókat, hanem a Balaton partja is megtelt sétáló, fényképező turistákkal.

Címkék: telt ház, wellness, hétvége, Siófok, Balaton, gazdaság