Két Renault Clio ütközött vasárnap este Marcaliban a Jókai és az Arany J. u. sarkán. A gépjárművek forgalmi akadályt képeztek. Az ütközés következtében egy ember megsérült, akit a mentők a marcali kórházba szállítottak. A kiérkező tűzoltók áramtalanították a járműveket, forgalmat irányítottak és megszüntették a forgalmi akadályt.

marcali1

Vasárnap délután a 76-os út 0,8- kilométer szelvényénél összeütközött egy Fiat Uno és egy Suzuki Swift típusú személygépkocsi. A baleset egyik résztvevője nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a fején. A járművek forgalmi akadályt képeztek.

marcali5

Szintén vasárnap délután Balatonkeresztúr belterületén, a 7-es főút Nyugati Övcsatorna fölötti hídján összeütközött egy VW Golf és egy Opel Corsa típusú személyautó. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, de a járművek forgalmi akadályt képeztek. A kiérkező egység áramtalanította a járműveket, forgalmat irányított, majd segédkezett a forgalmi akadály megszüntetésében.
marcali4

Kéthely külterületén, a 68-as és a 6707-es utak kereszteződésében összeütközött egy Suzuki Swift és egy Opel Astra típusú személygépkocsi. Az ütközés következtében senki sem sérült meg. A járművek forgalmi akadályt képeztek. A kiérkező marcali tűzoltók a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadályt felszámolták.
marcali2

Vasárnap délelőtt Balatonkeresztúr belterületén, a 7-es út 164,4 km. szelvényénél egy német mikrobuszról menet közben leszakadt az utánfutó. A vontatmány lesodródott az útról, majd egy beton villanyoszlopnak ütközött és kitörte azt. Az utánfutó forgalmi akadályt képezett. A kiérkező tűzoltók forgalmat irányítottak, majd a forgalmi akadályt felszámolták.
marcali3

Fotók: Tűzoltóság

Címkék: sport, gazdaság