A koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében újabb lépéseket tesz a város. A cél, hogy a megbetegedések számát a minimálisra szorítsuk, ehhez azonban arra van szükség, hogy a személyes találkozásokat kerüljük, amennyire csak lehet - olvasható a koronavirus.kaposvar.hu oldalon.

Ezért március 21-től Kaposváron ideiglenesen lezárják a játszótereket. Első körben azokat, amelyeket kerítés vesz körbe, s ahol a legtöbben fordulnak meg. Az önkormányzat kéri, hogy a gyermekeket ne vigyék közösségbe! Az önkormányzat munkatársai már el is helyezték a tájékoztatókat a város játszótereinek kapuira.


Fotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári VárosházaFotók: Kaposvári Városháza
Fotók: Kaposvári Városháza
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ugyancsak március 21-től szünetel a fürdő gyógyászati részlege is. A jelenleg futó kezeléseknek a végére értek, de újabb beutalókat már nem adnak ki.

A város továbbra is várja azon idős kaposváriak jelentkezését, akik segítséget kérnek bevásárláshoz, gyógyszerkiváltáshoz.

Ezt az alábbi elérhetőségeken tehetik meg:

Telefon: 06-82/424-985 vagy 06-70/641-8832

Email: idosellatas(kukac)kaposvar.hu

Az egészségügyi szakemberek véleménye szerint a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze az, ha nem megyünk közösségbe, ha minél kevesebb emberrel érintkezünk. Mindannyiunk érdeke, hogy ezt betartsuk.

Vigyázzunk egymásra!

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: gyógyászat, Koronavírus, játszótér, lezárás, egészségügyi anyagok, Kaposvár