A tavalyinál két és félszer többen látogatták júniusban a kaposvári élményfürdőt. Az időjárás azonban most sem fogadta kegyeibe a látogatókat. Ennél volt már jóval erősebb júniusunk is - mondta a Kapospontnak az élményfürdő igazgatója. Frank József hozzátette: továbbra is az óriáscsúszda, a sodró és az ugró medence az örök sláger.

csúszda

A fürdő vezetése mindent megtesz, hogy a látogatók jól érezzék magukat. Remélik, hogy ebben az időjárás is partner lesz.

fürdő


A Kaposvári Uszoda és Gyógyfürdő május végén nyílt gyógyászati részlege is teltházzal működik. kilenc új medence épült, köztük új termál-, víz alatti gyógytorna-, súlyfürdő- és terápiás medence is. A 671 méter mélyről feltörő gyógyító erejű víz sokféle panaszra nyújthat megoldást. Alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumatikus panaszok, izomproblémák kezelésére. Ezen felül kiválóan alkalmazható baleseti sérüléseket követő rehabilitációra is.

Gyógyfürdő


Az alkáli-kloridos és hidrogén karbonátos vízben bróm, jód és fluorid-ionok vannak, ezáltal összesen 22 féle gyógykezelést tudnak helyben végezni. Ez a környéken egyedülálló lehetőség. Az orvos által beutalt betegek gyógyvizes medence- és kádfürdőben, szénsavas kádban, súlyfürdőben gyógyulhatnak, igénybe vehetnek komplex gyógykezelést, gyógymasszázst és víz alatti sugármasszázst is.

A tervek szerint nyár végéig átadják a gyógyfürdőt és a fedett élményfürdőt is a nagyközönségnek. Így a fiatalok, a kisgyermekes családok és gyógyulni vágyó, idősebb generáció tagjai egyaránt megtalálhatják a számukra legideálisabb kikapcsolódást - tette hozzá Frank József fürdőigazgató.  

Olvassák el a témában korábbi anyagunkat!

Címkék: gyógyászati részleg, gyógyfürdő, élményfürdő, fürdő, Kaposvár, egészségügyi anyagok