Inke és Vése között, Marcalinál és Böhönyénél is útra dőlt és veszélyesen megdőlt fák eltávolítását végezték a tűzoltók. Balatonlellén, a Rákóczi utca egyik telkéről a szomszédos háznak dőlt egy fenyő, amelynek eltávolításához szintén tűzoltói segítséget kértek.

Somogybabod külterületén egy kidőlt fának ütközött egy személyautó és a fa betörte a jármű szélvédőjét. Az autó utasai nem sérültek meg. A kaposvári tűzoltók ledarabolták a balesetet okozó fát. A káreset helyszínétől egy kilométerrel távolabb egy újabb fa akadályozta a forgalmat, így azt is eltávolította az egység. Visz és Karád között is fa dőlt az úttestre, a forgalmi akadályt a látrányi önkéntes és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók szüntették meg.

katasztrofavedelem.hu
katasztrofavedelem.hu

Vízvár Szent István utcájában lesodródott az úttestről, kettétört egy telefonoszlopot és egy fát, majd az út menti árokba hajtott egy terepjáró szombat késő délután. A balesethez Barcsról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet, megszüntették az üzemanyagfolyást, továbbá a gyalogos forgalmat veszélyeztető kidőlt fát motorfűrésszel eltávolították. A gépkocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Az út menti árokba csapódott egy gépkocsi Böhönyénél is, a 61-es és a 68-as főút kereszteződésében. A balesethez percek alatt kiérkeztek a település önkormányzati tűzoltói, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat.

Címkék: veszélyes, kivág, kidől, baleset, kék hírek