Egy személykocsi a szalagkorlátnak hajtott, majd az oldalára borult kedd reggel Berzencén, a Kossuth utcában. Az autóban négyen ültek, mindannyian ki tudtak szállni a járműből. A műszaki mentést a csurgói önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók végezték.

Két személyautó karambolozott kedd délután Barcson, a Bajcsy-Zsilinszky és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, felitatták az úttestre kifolyt motorolajat és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A két járműben hárman utaztak, egyikük megsérült a balesetben.

Egymásba hajtott két gépkocsi a 61-es főút 172-es kilométerénél, Iharosberény és Inke között. Az autók nekiütköztek egy nyerges vontatónak is. A böhönyei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember megsérült.

Mikén pedig egy pajta kapott lángra aznap. A teljes terjedelmében égő építményt a nagyatádi hivatásos, a kadarkúti önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók öt vízsugárral oltották el. Az üres pajta teljesen leégett, viszont egy másik melléképületet, amelyben háztartási eszközöket és építőanyagot tároltak, sikerült megóvni a tűztől.

(a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei)

Címkék: riasztás, Somogy, tűz, baleset, kék hírek