A Somogy Vármegyei Főügyészség kispályás focicsapata is részt vett a Kaposvári Mentők által szervezett „Összefogás” jótékonysági kispályás labdarúgó tornán, melyet december 1-én rendeztek a Kaposvári Sportcsarnokban.

A szervezők a torna teljes bevételét a Napsugár Integrált Szociális Intézmény számára ajánlották fel, mely bentlakásos formában mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott, látássérült és halmozottan sérült emberek teljeskörű ellátását és életviteli támogatását végzi napi 24 órában.

A tíz csapat részvételével megrendezett színvonalas tornán az ügyészek a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház, a Marcali Mentőállomás, a Logisztikai Ezred, és a Kaposvári Rendőrkapitányság csapataival mérkőztek meg. 

Az egyedüliként női játékossal is felálló ügyészcsapat két nyert, egy elvesztett, illetőleg egy döntetlenre hozott meccs után továbbjutott a csoportjából, azonban az elődöntőben a Készenléti Rendőrség, majd a bronzmérkőzésen a Kaposvári Rendőrkapitányság csapata felülkerekedett az ügyészeken, amely így a negyedik helyen zárta a tornát. 

Címkék: ügyész, jótékony, torna, mentő, foci, labdarúgás, sport