null

Az idei esztendőben sem maradhatott el a Búzavirág SC hagyományossá vált Nyárbúcsúztató strandröplabda tornája. A mögöttünk hagyott hétvégén az egyesület 10 tagja gyűlt össze a desedai pályákon, hogy véletlenszerű párosítás után, örömjátékkal zárják a szezont homokon.

Az öt páros remek hangulatú, barátságos légkörben zajló körmérkőzésekkel döntött az eredményekről. A korábbi hagyományokat folytatva, a játékosok egymásnak ajánlottak fel ajándékokat, ennek megfelelően mindenki részesült valamiféle díjazásban.

A győztes Németh-Ledniczky páros veretlenül nyerte a tornát. A „Legpörgetősebb” páros a Zdenkó – Farkas duó lett és természetesen díjazták a legfiatalabb és legrutinosabb játékosokat is, így Schrauff Júliát (29) és Burcsa Gézát (71).

null

Különdíjban részesült aktivitásáért Tuduc György, párja Demeter András pedig torna legjobb nyitójátékosa lett. Gyermekeivel közösen szólították Pfundt Szilviát, aki „Az utánpótlásról leginkább gondoskodó játékos” címet szerezte meg. Nem utolsó sorban a játékban és szervezésben egyaránt jeleskedő Hervai Tibor egy különleges pezsgővel térhetett haza.

A torna végeredménye:

1. Németh László – Ledniczky Róbert
2. Zdenkó Dávid – Farkas Ádám
3. Schrauff Júlia – Hervai Tibor
4. Tuduc György – Demeter András
5. Pfundt Szilvia – Burcsa Géza

Címkék: búzavirág sc, strandröplabda, deseda, sport