Harmadik mérkőzését is megnyerte a Pomeg csapata a fordulóban, így egyedül áll a mezőny élén. Nyert Az M-Car is, kilenc találatából Korcsmár István hatot vállalt a mai napon. Szerencsésen nyert az Interspájz alakulata a Zsíroskönyér ellen, és a második pozícióban találhatóak a tabellán. Egy döntetlen is született a játéknapon, a FIFA és az Ebola megosztozott a pontokon.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

Kapos Atlas-M-Car Bérautó öregfiúk 4-9
Góllövő: Takács, Kampf, Prievara, Szentgróti, ill. Korcsmár 6, Kovács, Szita, Magyar L.

Az M-Car csapata végig vezetve uralta ezt a gólgazdag mérkőzést. Hamar az ellenfél hálójába találtak és fokozatosan növelték előnyüket.

Ebola-FIFA-Kárpáti Kálmán FC 2-2
Góllövők: Szunyogh, Szilvai, ill. Veverán, Pintér.

Küzdelmes összecsapást hozott ez a találkozó, melyet elég sok szabálytalanság tarkított. A félidőben még két góllal vezetett a FIFA, erről az állásról egyenlített az Ebola.

Pomeg ABC-Kocka és barátai 5-2
Góllövők: László 3, Gimesi 2, ill. Lapat, Balikó.

Sokkal több helyzetet dolgozott ki a listavezető, mint a vetélytársa a nap harmadik összecsapásán, mely sportszerű keretek közt zajlott. Kocka és barátai védekezésre rendezkedtek be, és kontratámadásokra építettek, ez kétszer vezetett eredményre.

Zsíroskönyér FC-Interspájz 3-5
Góllövők: Ceglédi 2, Bathó, ill. Széphelyi 3, Beke, Vejki.

Ez volt az a mérkőzés, mikor a jobban játszó csapat nem nyerte meg azt, pedig végigtámadták. Az Interspájz azonban a védekezésből indulva öt gólt is szerzett, ami elég volt a három ponthoz.

A következő forduló (10.03.) párosítása:

17.45.: Zsíroskönyér FC-Ebola

18.30.: Kapos Atlas-Kocka és barátai

19.15.: M-Car Bérautó öregfiúk-Interspájz

20.00.: Pomeg ABC-FIFA Kárpáti Kálmán FC

Címkék: öregfiú, kispálya, bajnokság, labdarúgó, Kaposvár, sport